THE CHICHESTER PROJECT

This family home in the Chichester countryside has undergone a sympathetic transformation - perfect for its rural surroundings. A two storey extension to the front of the property has created a spacious sitting room to be enjoyed by the family, as well as providing a large master suite upstairs. The dated conservatory to the rear of the property has been replaced with a further single storey extension, opening up the ground floor space to provide useful utility and boot room spaces. New dormer windows have been added around the property which make a subtle but big difference.

Bringing the whole design together, the exterior of the house has been remodelled to complement the existing roof finish and tile hanging with neutral painted brickwork, timber sash windows and a welcoming veranda style front porch.

FURTHER PROJECT PHOTOS