THE BROCKENHURST PROJECT

THE PRESTBURY PROJECT

In this Back to Front Design & Planning project, this family home has been given a complete facelift - both inside and out. A front facing gable extension has been added over the existing double garage, to maximise space on the first floor, and a new, open veranda style porch, creates a welcoming entrance at the front of the property. Render and cladding has been teamed with a natural slate roof to complete the look.

 

At the rear of the property the dated conservatory has been replaced with a larger orangery extension, increasing the size of the living room. Bi-fold doors open onto a newly designed patio area, with ample space for outdoor entertaining and relaxing, A single storey side return extension has also been added, opening up the kitchen and dining space and providing extra room for a comfortable, casual seating area.